995A7400.jpg

MARI EVELYN BEKKEVOLD

Daglig leder, filmfotograf

994 25 114

mari@mainview.no

Når vi sier Mari er engasjert, er det en underdrivelse. Med sin brede erfaring innen filmproduksjon, fordypelse i digital markedsføring, samt genuine interesse for mennesker og deres bedrifter, jakter hun konstant på gode, kreative løsninger og sterke resultater.

 

Samtidig har Mari utviklet en unik egenskap: “spontan kreativ problemløsning”. Dette er en egenskap hun utnytter i felten som filmfotograf og for å oppnå en kundefokusert, budsjettbevisst digital markedsføringsstrategi tilpasset våre kunder. Mari er vår daglige leder, nettopp på grunn av hennes enestående evne til å knytte sterke bånd med våre kunder.

995A7385.jpg

MAREN KRISTINE PEDERSEN

Innholdsprodusent

986 14 209

maren@mainview.no

Brenne for å formidle en bedrifts gode historier, er det Maren gjør aller best. Igjennom mange års erfaring i postproduksjon, sitt engasjement for mennesker og kreative tankegang, har hun en eksepsjonell evne til å se historien før den er skapt og dermed effektivt ferdigstille et produkt tilpasset sine kunder.

 

I tillegg til med sin ivrighet for postproduksjon, at hun er en idėmaker med en unik evne til å gjøre vann om til vin, spesialiserer Maren seg også innen foto og redigering av bilder. Fra å fange de små øyeblikkene, til de store øyeblikkene, har Maren alltid en stå-på vilje som ikke gir seg før hun har fått det hun er ute etter.

995A7462.jpg

MARIUS MELLUM

Selger, rådgiver

907 31 641

mm@mainview.no

Som grunnlegger av Mainview er det ingen tvil om at Marius har utviklet en dyp forståelse for Digital Markedsføring. Etter 5 år med drift og feltarbeid for bedriften han grunnla kan Marius vise til en sterk hær av spesifikke resultater, hvor han har hjulpet bedrifter innen alle næringsområder med å nå sine markedsføringsmål.

Marius har nå tatt rollen som Rådgiver for både kunder og ansatte i EXO Mainview. Hans sterke forståelse for faget, selvtillit og bevisste utholdenhet, samt hans innsikt i mennesker og deres mål, gjør Marius til en sterk klippe for bedrifter som ønsker å komme seg “opp og frem” i markedet.

Samtidig er det også muligheter for å se Marius i sitt naturlige habitat: Bak et kamera i felten.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle
  • Snapchat - Grå Circle