995A7462.jpg

MARIUS MELLUM

Selger, rådgiver

907 31 641

mm@mainview.no

Som grunnlegger av Mainview er det ingen tvil om at Marius har utviklet en dyp forståelse for Digital Markedsføring. Etter 5 år med drift og feltarbeid for bedriften han grunnla kan Marius vise til en sterk hær av spesifikke resultater, hvor han har hjulpet bedrifter innen alle næringsområder med å nå sine markedsføringsmål.

Marius har nå tatt rollen som Rådgiver for både kunder og ansatte i EXO Mainview. Hans sterke forståelse for faget, selvtillit og bevisste utholdenhet, samt hans innsikt i mennesker og deres mål, gjør Marius til en sterk klippe for bedrifter som ønsker å komme seg “opp og frem” i markedet.

Samtidig er det også muligheter for å se Marius i sitt naturlige habitat: Bak et kamera i felten.

995A7400.jpg

MARI EVELYN BEKKEVOLD

Daglig leder, filmfotograf

994 25 114

mari@mainview.no

Når vi sier Mari er engasjert, er det en underdrivelse. Med sin brede erfaring innen filmproduksjon, fordypelse i digital markedsføring, samt genuine interesse for mennesker og deres bedrifter, jakter hun konstant på gode, kreative løsninger og sterke resultater.

 

Samtidig har Mari utviklet en unik egenskap: “spontan kreativ problemløsning”. Dette er en egenskap hun utnytter i felten som filmfotograf og for å oppnå en kundefokusert, budsjettbevisst digital markedsføringsstrategi tilpasset våre kunder. Mari er vår daglige leder, nettopp på grunn av hennes enestående evne til å knytte sterke bånd med våre kunder.

995A7449.jpg

STINE MARIE JENSEN HAUGRUD

Først og fremst: en dårlig dag finnes ikke i ordboken til Stine Marie. Å være en gledesspreder med en enestående evne til å gjøre negative situasjoner positive, samt se muligheter i små øyeblikk, kommer lett for henne. Dette, inkludert hennes brede erfaring innen postproduksjon, gjør henne til en fabelaktig klipper som alltid får frem de unike sidene til kundene hun jobber for.

 

Stine Marie har også en usedvanlig sterk evne til å tilnærme seg informasjon raskt. Denne læreviljen, samt engasjementet for de hun jobber med, gir henne mulighet til å kunne stå sterkt i større og mer krevende produksjoner og samtidig utføre dette på en tidseffektiv og budsjettvennlig måte for kundene våre.

995A7385.jpg

MAREN KRISTINE PEDERSEN

Innholdsprodusent

986 14 209

maren@mainview.no

Brenne for å formidle en bedrifts gode historier, er det Maren gjør aller best. Igjennom mange års erfaring i postproduksjon, sitt engasjement for mennesker og kreative tankegang, har hun en eksepsjonell evne til å se historien før den er skapt og dermed effektivt ferdigstille et produkt tilpasset sine kunder.

 

I tillegg til med sin ivrighet for postproduksjon, at hun er en idėmaker med en unik evne til å gjøre vann om til vin, spesialiserer Maren seg også innen foto og redigering av bilder. Fra å fange de små øyeblikkene, til de store øyeblikkene, har Maren alltid en stå-på vilje som ikke gir seg før hun har fått det hun er ute etter.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle
  • Snapchat - Grå Circle