• Exo Mainview

Bli med på en liten flytur!

«Hello, this is your captain speaking.»


Vi flyr nå direkte over juli måned, og hvis du ser ut vinduet på østsiden så kan du se at Maren – undertegnede – er like blek som hun var i vinter. Hun har vanskeligheter for å sole seg samtidig som hun klipper sammen filmer – det er i alle fall unnskyldningen hun liker å bruke.


Mari derimot, har fått en gylden glød og et dryss av fregner over nesen som følge av alle timene hun filmer ute i felten. Dette har smittet over til Stine Marie som titt og ofte følger Mari på eventyrene hennes ute i solsteken.


Apropos fly, så har du muligens fått med deg at jeg og Mari var ute og flakset tidligere i sommer. 1673 km og 87 timer med sykkel fra Brumunddal ligger Laukvik, et lite fiskevær rett utenfor Svolvær i Lofoten. Siden jeg og Mari ikke eier sykler, så valgte vi derfor å ta flyet i stedet. Vi tilbrakte fire netter, hvor vi filmet på en idyllisk liten gård gjemt mellom ruvende fjell og det endeløse hav – LivLand Gård. Og jeg kan ikke si dette nok ganger, men fiskesuppa Roy Eilertsen serverer der er noe av det beste jeg har spist i hele mitt liv. Isen han lager får en solid andreplass. Selve naturen er forsåvidt også til å spise opp, så der har vi tredjeplassen, og dermed er pallen komplett. Hvis du enda ikke vet hvor du vil feriere i sommer, så anbefaler jeg denne plassen på det sterkeste.

LivLand Gård er en av mange spennende kunder vi er så heldige å få jobbe med. Nå nylig har vi filmet for Furnes Jernstøperi, hvor de gjør jernskrap om til lava og lava om til gategods. Vi har filmet fjellsprenging med Kjell Foss, og gjett om det smalt! Ifor Williams tar oss stadig med ut på nye eventyr, og Mari kan så mye om hengerne deres nå, at hun burde bare kalle seg selv en autorisert Ifor Williams forhandler og bli ferdig med det.

Personlig er jeg ikke så mye ute i felten, men jeg skaper på en måte min egen lille verden på datamaskinen, og ikke bare gjennom film. ØkonomiRådgivning er en ny kunde av oss, noen ordentlige racere på alt innen regnskap, og jeg har fått den æren av å utforme en splitter ny hjemmeside for dem. I skrivende stund holder jeg på med tre forskjellige hjemmesider for tre herlige kunder.


Selv om det er sommer, så har vi plenty å drive med. Dagene våre er fylt til randen, og med slike fulle timeplaner er det godt å få hjelp med strukturen. Vi er så heldige at vi har inngått et samarbeid med Selvskapt, som består av mennesker som har god peiling på det å få mest mulig ut av dagen, samt det å strekke seg lenger enn man trodde man kunne for å oppnå drømmene sine. Mari og Stine Marie var nylig med to av gutta fra Selvskapt på Skurven for å filme en liten promo-video til et event de har planlagt fra 17. - 19. juli, hvor det er planlagt en hel haug av artige og kreative aktiviteter som vannsport, yoga og slackline. Dette burde du bli med på!


Vi har også gleden av å meddele at vi endelig har fått lokaler, og vi er utrolig stolte og fornøyde. I fire dager nå har vi malt vegger til ryggen verker og tomlene har falt av, og resultatet er både fargerikt og veldig EXO Mainview.


Vår nye adresse er Leinskogen 3, 2360 Rudshødga, og vi holder til i samme bygg som en av våre aller kjæreste kunder, Dobloug Maskin. Håper du ikke blir lei oss med en gang, Tor Erik. Vi gleder oss i alle fall!165 visninger
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle
  • Snapchat - Grå Circle