• Exo Mainview

En start som har overgått all forventning!

Nå er vi én måned inn i å eie et eget selskap, og for en reise det allerede har blitt! En mer innholdsrik måned tror jeg nesten ikke det er mulig å ha! Hvis vi begynner der siste bloggpost slapp, så var vi altså én uke inn i dette eventyret, og Maren skrev til dere hvor bra den første uken vår var. Dette har forandret seg, men til det bedre, tro det eller ei!


Kundene har ikke latt vente på seg, og vi har fått mange henvendelser uten at vi selv har rukket å ta første initiativ. Alle vi har vært i kontakt med har vært utrolig åpne og imøtekommende. Dette er noe som gir oss enormt med energi og som gjøre at vi har masse overskudd til å gjøre det vi kan for kundene våre, og EXO.

Alle utfordringene vi har gått igjennom har fått oss til å vokse veldig mye på kort tid. Vi lærer masse hver eneste dag, og hver eneste dag innebærer at vi i større eller mindre grad går ut av komfortsonen vår. For å være helt ærlig tror jeg at min komfortsone om en liten stund vil være ikke-eksisterende. Den konstante jobbingen med seg selv, og det at man virkelig kjemper for noe (og får til!), har utviklet meg på måter jeg bare kunne drømme om tidligere.


Dette lille månedsjubiléet har blitt feiret med å spise en skikkelig god frokost hvor vi har samlet enda mer energi til å kjøre på videre i kommende måned.


Håper dere alle har en veldig fin 1. mai, at dere holder dere oppe i corona-tiden og søker styrke der dere måtte trenge.Peas out!
- Stine Marie


282 visninger
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle
  • Snapchat - Grå Circle