• Exo Mainview

Første uke unnagjort!

Det er nøyaktig en uke siden vi hadde vår launch av EXO Mainview, og jeg kan nok snakke for alle da jeg sier at denne uken har vært givende, spennende og utrolig, utrolig morsom. Vi har fått så mange gode tilbakemeldinger at hele hurven har fått et nytt sett med smilerynker.


Best av alt, så ble pangstarten større da vi begynte filmingen for kunder allerede 1. april, og det har ikke gått en eneste dag uten oppdrag og kundemøter.


Kardemommeloven har flydd rett ut av vinduet, siden det er umulig å legge skjul på hvor stolte vi er av oss selv og det vi allerede har klart å oppnå. Og det er lov å si. Vi har gjort en knallbra jobb.


Selve launchdagen var en berg og dalbane av følelser. I det ene øyeblikket var vi så spente at magene våre stupte i perfekt synkronisering, og i det andre satt vi og grein som unger fordi en liten drøm kom i oppfyllelse. Dagen var en blanding av stress og ekstase, og jeg personlig kunne ikke lenger forme fullstendige setninger da kvelden kom. Jeg kunne si “ja,” “nei,” og “hæ?” ganske greit, da.


Vi vil alle takke for støtten vi har fått. Et nettverk av en heiagjeng har vi aldri sett maken til, så tusen takk. Uten dere hadde vi ikke vært der vi er i dag.


- Maren


65 visninger
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle
  • Snapchat - Grå Circle