• Maren Kristine Pedersen

Nå er vi i gang!

"Good afternoon, good evening, and good night!" sies det fra The Truman Show, noe som har fått en helt ny betydning for oss i oppstartfasen, da vi har jobbet døgnet rundt for å få snøballen til å rulle. Nå er vi EXO MainView, en bedrift som spesialiserer seg på effektiv, digital markedsføring. Teamet vårt består av Mari, Stine Marie, Marius, og meg. Meg er Maren, om du lurte. Hyggelig å hilse på deg.

Det hele startet som et fragment av et frø, en flyktig tanke som senere utviklet seg til å bli noe ekte, noe stort, og noe vi visste vi kom til å bli stolte av. Men veien hit har vært alt annet enn enkelt. Det har vært lange dager med fortvilelse, lange dager hvor noen av oss har mistet motet. I ettertid så tenker jeg at det har gjort oss sterkere, mer målbevisst og "ready to kick some fooking arse", som de sier i England.

Sjansen for alt dette bød seg da Marius Mellum tilbydde oss å ta over MainView AS, rett og slett fordi at han har tro på oss. Dette var en fantastisk mulighet. Å la den glippe gjennom fingrene var uaktuelt fra dag én. På den andre siden, så forstår jeg om du tenker at vi har fått mye servert på et sølvfat. Det er delvis sant, det er ikke til å skimte av. Hvor mange gründere har vel ikke stått å stampet i gjørma, for så å kjempe seg gjennom den for å starte en egen bedrift? Men vi har også stått og stampa, vi har også kjempet. Forskjellen er at gjørma vår er litt bløtere, og enklere å komme ut av.

Jeg skal la deg gå tilbake til ditt, hva enn det var du drev med. Takk for oppmerksomheten. Tør jeg si at vi kommer til å sees igjen? Ja. Ja, det høres ikke så dumt ut.
70 visninger
  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle
  • Snapchat - Grå Circle