CONTENT MARKETING

FORTELL DIN HISTORIE

Content marketing er en markedsføringsstrategi som har fokus på å få fram de gode historiene i hverdagslivet. Historiefortelling har alltid vært en viktig del for å fange menneskers oppmerksomhet, og derfor er det viktig at vi hjelper kundene våre med å finne historiene som synliggjør dem og deres produkter. Teamet vårt har bred og dyp erfaring med innholdsmarkedsføring og innholdsproduksjon, hvor vi produserer, publiserer og formidler innhold av høy og relevant informasjon for våre kunder. ​

 

I tillegg til at innholdsmarkedsføring tilrettelegger for å få fram de gode historiene skaper også denne type markedsføringsstrategi sterke og langsiktige relasjoner mellom bedrift og forbruker som har målbar forretningsverdi. Når vi hjelper våre kunder med å publisere relevant informasjon via kundenes egne kanaler vil historiene tiltrekke seg, engasjere og beholde en tydelig definert målgruppe. Innholdet publiseres gjennom flere ulike kanaler som gjør at forbrukerne kommer til bedriftene, og dette opprettholdes ved å kontinuerlig produsere innhold for å informere, forbedre og innovere en forbrukeratferd.

FILM

Film har blitt en ekstremt viktig måte å formidle sitt budskap på, og dette gjelder i like stor grad for bedrifter, uansett størrelse. Tekst og bilder forteller mye, men gjennom film får forbrukerne en helt annen relasjon og tillit til innholdet de blir eksponert for. Gjennom film blir forbrukerne kjent med de forskjellige menneskene de møter i bedriftene, og de får også mer kjennskap til produktene som framstilles.

 

Det er ved hjelp av video det er lettest å få fram de korte, morsomme og gode historiene som er så viktige for å få forbrukerne til å engasjere seg best og mest mulig i deg og din bedrift. Vi ønsker å bidra til at våre kunder får optimale relasjoner med sine forbrukere og har et lidenskapelig ønske om å lage engasjerende filminnhold for alle interessenter.

ENKLE OG STØRRE PRODUKSJONER

FOTO

ALT FRA PORTRETTER TIL BOLIG

«Et bilde sier mer enn tusen ord.» Dette er en klisjé, men det gjør den ikke mindre sann. Bilder er også en veldig stor del av historiefortellinger vi ønsker å få fram for våre kunder. Fotografiene skal være meningsbærende, skille seg ut, kommunisere verdiene til kundene våre og gi en fortjeneste i form av økt salg, flere kunder, bedre synlighet og det skal bygge merkevaren. Bildene skal være en del av det som får forbrukerne til å huske nettopp din bedrift.

 

Bildene til våre kunder brukes hovedsakelig til sosiale medier, hjemmesider, annonser og reklamer, men kan selvfølgelig også brukes i kataloger, brosjyrer og plakater. Fotografiene kan bli levert i form av produktbilder, landskapsbilder, teambilder, portrettbilder, dronebiler, bryllupsbilder og mye mer. Uansett hva ditt behov er brenner vi for å tegne med lys!

SOSIALE MEDIER

YT DINE SOSIALE PLATTFORMER MAKSIMALT

Sosiale medier har blitt bærende informasjonskanaler verden over, noe som gjør at det er helt essensielt å etablere seg på disse plattformene for å nå ut til forbrukerne som treffer bedriftenes målgrupper. De forskjellige sosiale mediene har forskjellige funksjoner, og hva du ønsker å oppnå som bedrift vil legge føringen videre. Vi hjelper deg med å avgjøre hvilke sosiale medier som vil være mest optimal for din bedrift, og hjelper deg å bygge en sterk identitet i disse mediene. ​

 

Sosiale medier gir en mulighet for å ha en direkte toveiskommunikasjon med forbrukerne av produktene dine, noe som gjør det lettere å holde på interessen til følgerne. Interaksjonen mellom bedrifter og kunder skaper større engasjement og en dypere relasjon, og å ha en jevnlig dialog med forbrukere vil gi dem en følelse av at de blir sett, hørt og ivaretatt.

CONSULTING

PRAT MED OSS OM DIN MARKEDSFØRINGSTRATEGI

Det kan være veldig utfordrende å holde bedriften sin synlig i dagens digitale verden. Digital markedsføring er større og mer essensielt enn noen gang, og det dukker stadig opp nye kanaler, nye måter å dele og formidle informasjon på og algoritmene på de forskjellige sosiale mediene endrer seg kontinuerlig. Det er mange elementer å forholde seg til på mange forskjellige plattformer til enhver tid, og vi kan rådføre våre kunder gjennom den digitale jungelen som har blitt så solid i samfunnet vårt.

 

Vår rådgivning innebærer at vi ser våre kunders interesser og synspunkt, samtidig som vi ser hva som passer deg og din bedrift best. Vi hjelper deg med valg av sosiale medier, analyser, innhold og konseptutvikling. Som markedsføringsrådgivere er det viktig for oss å se og forstå våre kunders fagfelt slik at vi alltid kan jobbe med å finne en løsning som er tilpasset våre kunders behov.

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin - Grå Circle
  • Snapchat - Grå Circle